Om

Först och främst: jag uppdaterar och bygger här när lusten faller på och tiden finns….

Ja varför heter den här sidan ”Från noll till triathlon”? Jo hon ska göra ett triathlon tänker ni – och det skulle man ju kunna tro men det är inte riktigt så (längre). För att förklara behöver jag backa bandet några år. Till 2016 närmare bestämt. Jag hade ont, jag var trött, jag hade ingen lust med nåt. Rörde mig minimalt. Insåg på hösten att det var ohållbart och sökte hjälp för värken i höfterna, körde ett rehabprogram och blev bättre!

Men triathlongrejen då undrar ni? Ja, jag började träna på gymmet hösten 2017. Närde en dröm om att kunna springa, jag kände mig så utesluten från allt i tävlings- och träningsväg för att jag inte kunde springa. Men då sa nån: ”Men Malin. Springa är ju bara ett annat rörelsemönster! Du måste inte göra det fort!” Och då trillade poletten ner. Jag lufsade och lufsade på det där jäkla löpbandet och till slut slog jag rekord efter rekord: 1km – 2km – 3km osv. Långsamt men jag gjorde det.

Och då kom det här ”från noll till triathlon” till. Jag bestämde att jag minsann skulle göra ett triathlon sprint – bara för att jag nu kunde klara alla grenarna. Jag var inte längre utesluten!!

Men kroppen höll inte riktigt och jag bestämde mig istället för att träna för att må bra – och det gör jag än.

Om det blir nåt triathlon tillslut? Jag vet inte, vi får se vad jag känner för. Just nu är det roligare att bara springa, gärna på skogsstigar.

Och den här sidan har jag egentligen mest för eget nöjes skull – att ha nåt att leka och greja med ibland, som inte är träning men som ändå hänger ihop med träning – ja ni fattar. Kan den inspirera någon så är ju det såklart också jätteskoj.

Ibland tänker jag: ”fan vilken grej du gjort Malin! Du som inte ville va aktiv, hatade skog och mark är ju nu ute och är högst aktiv i just skog pch mark!” Tänk vilken förmåga vi har att påverka våra egna liv! Vi lever inte bara livet – vi skapar det!